au.\*:("GREENFIELD EL")
Results 1 to 3 of 3
Selection :
MINERAL OIL VACUUM DISTILLATION METHOD FOR NITROSAMINES IN FRIED BACON, WITH THERMAL ENERGY ANALYZER : COLLABORATIVE STUDY. = METHODE DE DISTILLATION SOUS VIDE A HUILE MINERALE AVEC ANALYSEUR D'ENERGIE THERMIQUE, POUR LE DOSAGE DES NITROSAMINES DANS LE LARD FRIT : ETUDE INTERLABORATOIRES.GREENFIELD EL; SMITH WJ; MALANOSKI AJ et al.1982; JOURNAL-ASSOCIATION OF OFFICIAL ANALYTICAL CHEMISTS; ISSN 0004-5756; USA; DA. 1982; VOL. 65; NO 6; PP. 1319-1332; BIBL. 3 REF.; 2 FIG./15 TABL.Article
SCREENING PROCEDURE FOR DETECTION OF VOLATILE N-NITROSAMINES IN COOKED BACON BY ONE-TRAP MINERAL OIL VACUUM DISTILLATION AND THERMAL ENERGY ANALYZER. = TECHNIQUE D'EXAMEN POUR LA DETECTION DES N-NITROSAMINES VOLATILES DANS LE LARD FRIT, PAR DISTILLATION SOUS VIDE A HUILE MINERALE EN UNE SEULE ETAPE ET ANALYSEUR D'ENERGIE THERMIQUE.GREENFIELD EL; VASCO GA; LEGETTE L et al.1982; JOURNAL-ASSOCIATION OF OFFICIAL ANALYTICAL CHEMISTS; ISSN 0004-5756; USA; DA. 1982; VOL. 65; NO 6; PP. 1316-1318; BIBL. 12 REF.; 3 TABL.Article
RAPID DRY COLUMN METHOD FOR DETERMINATION OF N-NITROSOPYRROLIDINE IN FRIED BACONPENSABENE JW; MILLER AJ; GREENFIELD EL et al.1982; J.-ASSOC. OFF. ANAL. CHEM.; ISSN 0004-5756; USA; DA. 1982; VOL. 65; NO 1; PP. 151-156; BIBL. 9 REF.Article